Social, Stiri Brasov

Cămârzan ar putea scăpa de pușcărie, după ce a fost declarat fără discernământ

Omul de afaceri Dan Cămârzan, care în urmă cu trei luni şi-a ucis bunica, scapă de pușcărie, deoarece nu mai este în deplinătatea facultăţilor mintale şi are nevoie de tratament, așa cum a anunțat BizBrașov încă de duminică.

În această situație, Dan Cămârzan, în vârstă de 44 de ani, va fi internat, într-un spital de psihiatrie, unde va beneficia de tratament de specialitate. În condițiile date, este de așteptat ca procurorii să solicite clasarea dosarului.

De altfel, magistrații Tribunalului Brașov au revocat sâmbătă, măsura arestării preventive „sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian – deţinut în Arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă nr.16/17.05.2019 emis de Tribunalul Braşov”. Decizia putea fi atacată ieri la Curtea de Apel, dar hotărârea Tribunalului a rămas definitivă.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*