Social, Stiri Brasov

Bucătăria unui local din Piața Sfatului a fost închisă astăzi. „Acolo neregulile sunt repetate”

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor a demarat, azi, la ordinul prefectului Marian Rasaliu, verificarea agenților economici din zona centrală și din imediata apropiere a Arenei Cerbului de Aur. Se vor desfășura activități de control, dar mai ales se va realiza consilierea agenților economici, cu scopul evitării eventualelor probleme și cu aplicarea legii prevenirii. Din echipele de control fac parte și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publice, a Direcției Sanitar Veterinare și a Gărzii de Mediu.

Deja s-a oprit activitatea blocului alimentar a unuia dintre cele mai importante localuri din centrul Brașovului. „Acolo lucrurile sunt într-o manieră repetată, iar interesul nostru e acela de a remedia orice problemă care poate pune în pericol sănătatea consumatorilor. Ca urmare acolo unde se impune, măsurile vor fi în consecință, chiar dacă în momentul de față prioritar pentru noi este să îi consiliem pe agenții economici din zona Pieței Sfatului pentru a preveni orice fel de incidente neplăcute care le pot prejudicia drepturile consumatorilor, deoarece ne dorim ca festivalul să se desfășoare în condiții optime”, a declarat Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov.

„Ținând cont de noua viziune ANPC referitoare la transparența activității  noastre, comunicarea cu reprezentanții  mass media va fi una permanenta și fără sincope în vederea unei bune și  corecte informări”, mai spun reprezentanții CRPC Brașov.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*