Economic, Stiri Brasov

Aplicația brașovenilor de la Mondly a generat vânzări de 7,5 milioane de euro anul trecut

Brașovenii de la Mondly au reușit anul trecut să își crească afacerile cu 80%, de la 19,84 milioane de lei la 35,67 milioane de lei (7,5 milioane de lei), în condițiile în care și-au dublat numărul mediu de angajați, de la 16 la 30 de persoane.

Înființată la sfârșitul anului 2013, în Brașov, compania Mondly a dezvoltat o platformă educațională completă, care oferă soluții digitale de învățare a limbilor străine și pune la dispoziția utilizatorilor cursuri gratuite și cu plată în 33 de limbi. Cu un total de 1056 de cursuri dezvoltate, implementate într-o singură soluție digitală, aplicația are în prezent peste 40 de milioane de utilizatori din 190 de țări și un milion de recenzii.

Alexandru și Tudor Iliescu, fondatorii Mondly, au primit anul acesta titlul EY Emerging Entrepreneur of the Year: Technology & Innovation.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*