Stiri Brasov

Curtea de Apel a pus punct contestațiilor: Bog’art SRL și UTI Grup vor construi terminalul aeroportului de la Ghimbav

După ce săptămâna trecută, magistrații Curții de Apel au decis amânarea pronunțării în ceea ce privește plângerea depusă de compania sibiană Construcții SA împotriva deciziei CNSC de reluare a procedurii licitație pentru desemnarea constructorului terminalului Aeroportului Internațional Brașov, aceștia au dat ieri un verdict. Astfel, judecătorii au respins ca neîntemeiată plângerea companiei sibiene, astfel că câștigător cu acte în regulă al licitaței va fi consorțiul format din Bog’art SRL, UTI Grup și UTI Facility Management.

Procedura de atribuire a acestei achiziţii a fost contestată practic de două ori, după ce procedura iniţială, finalizată în data 13 mai 2019 prin declararea câştigătoare a firmei Construcţii SA Sibiu, a fost contestată la CNSC de către ocupanta locului al doilea, Asocierea SC Bog’Art SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA, iar Consiliul, prin decizia din 20 iunie, a admis respectiva contestaţie. Astfel, în urma aplicării deciziei CNSC, în intervalul 20 iunie – 17 iulie 2019 comisia de licitaţie din cadrul Consiliului Judeţean Braşov a reevaluat cele patru oferte depuse, ţinând cont de recomandările CNSC privind analizarea propunerilor tehnice în raport cu detalierea de către ofertanţi a echipamentelor de securitate specifice funcţionării aeroportului, solicitate prin caietul de sarcini și a declarat câștigător consorțiul format din Bog’Ar și UTI. Valoarea investiției în conformitate cu oferta prezentată de acest consorțiu este de 122.337.126,00 lei fără TVA (145.581.179 lei inclusiv TVA). Amintim că valoarea estimată a acestui proiect la licitație a fost de 136.097.300 lei fără TVA (161.955.787 lei inclusiv TVA).

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*