Social, Stiri Brasov

Omul de afaceri Dan Cămârzan va fi internat într-o unitate psihiatrică. Experiza psihiatrică a evidențiat că acesta nu are discernământ

Judecătorii Tribunalului Brașov au considerat, în urma expertizei psihiatrice, că omul de afaceri Dan Cămârzan nu are discernământ, și au  revocat sâmbătă măsura arestării preventive „sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian – deţinut în Arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă nr.16/17.05.2019 emis de Tribunalul Braşov”. Instanța a procedat astfel pentru că a admis solicitarea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi a dispus internarea medicală provizorie a inculpatului într-o unitate medicală psihiatrică. Decizia de revocare a măsurii preventive poate fi contestată până luni, la ora 11.30. În termen de 5 zile de la pronunţare se poate face contestație în ceea ce priveşte internarea medicală, măsură executorie. După rămânerea definitivă a dispoziţiilor menționate, instanța dispune transferul de îndată al inculpatului într-o unitate medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov.

Afaceristul Dan Cămârzan, care este acuzat că şi-a ucis bunica în data de 6 mai, este cercetat pentru „omor” în forma violenţei în familie. Pe 16 mai, în timp ce inculpatul se afla în arest preventiv, magistraţii Tribunalului Braşov au admis o solicitare formulată de procurori privind internarea nevoluntară a lui Cămârzan, pentru a i se efectua expertiza psihiatrică şi a se stabili dacă era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când şi-a omorât bunica, prin sugrumare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Cămârzan ar putea scăpa de pușcărie, după ce a fost declarat fără discernământ - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*