IT, Stiri Brasov

Noul site al Primăriei Brașov generează erori la mai puțin de o săptămână de la lansare

Abia lansat, noul site al Primăriei Brașov a început să dea rateuri. Astfel, dacă în mare parte site-ul se mișcă normal, consultarea diversor documente emise de Primărie nu este posibilă astăzi, generând o eroare.

 

Există o prevedere în Codul administrativ în care se arată că autorităţile locale trebuie să creeze o pagină de internet în care să se prezinte o serie de informaţii ce ţin de transparenţa instituţiei. Noi pregătim de mai mult timp acest site şi, odată cu intrarea în vigoare a noului Cod administrativ, am luat decizia să-l lansăm acum. Mai există informații care trebuie completate, poate mai sunt lucruri care mai trebuie îmbunătăţite, iar în acest sens aşteptăm şi sugestii pe care le putem lua în calcul. Vă invit să îl accesați și să îl utilizați cât mai mult”, a declarat primarul George Scripcaru după lansarea site-ului, la începutul acestei săptămâni.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*