Social, Stiri Brasov

Apel umanitar: Și tu îl poți ajuta pe tatăl lui Alinesku

Există conceptul de durere. Este durerea fizică – suferinţa cauzată de boală. Apoi durerea psihică – deznădejdea în faţa verdictului pe care ţi l-a dat destinul. Iar nu în ultimul rând durerea spirituală – încerci să te apropii de Dumnezeu, crezând că până şi El şi-a întors faţa de la tine. De aceea, te bucuri că ești înconjurat de oameni buni.

 

Alinesku, o figură extrem de cunoscută în comunitatea rock din oraș, ne-a demonstrat de multe ori că există o dorință comună a oamenilor implicați în facerea de bine. Tatăl său, Tudorel Ștefănescu, are nevoie de ajutorul nostru. După un accident vascular, stenturi la carotidă și inimă, tatal lui Alin are acum nevoie urgentă de transplant renal având amândoi rinichii polichistici cu funcționalitate sub 10%, stadiu final. Mama lui Alin este compatibilă și poate să îi doneze un rinichi.

Un om extraordinar, doctorul Bogdan Moldovan, poate efectua operația de transplant la Spitalul Sf. Constantin din Brașov procedura costând 30.000 euro. Orice ajutor, atât financiar cât și simpla distribuire a acestui mesaj, poate duce către un final fericit, tatăl lui Alin putând să aibă o viață normală.

Atunci când lucrurile rele se întâmplă oamenilor buni, este timpul să ne ridicăm din poziţia de martiri și să ne implicăm!

Până la urmă, a fi bun înseamnă a iubi binele și, dacă suntem norocoși, înseamnă că putem crea o comunitate alcătuită din cei care insuflă bunăvoință și omenie.

 

Donatiile se pot face prin platforma Facebook sau in conturile deschise de familie. Urmăriți donația aici

Mai mult, artista Dena Denis ne transmite că: „Tablourile din colecțiile Lost in Eden, Neverland și Ciclicity se află până în 20.08 la reducere de până la 70%. Prețurile sunt cuprinse între 300 si 1000 de lei. Picturile vin însoțite de certificate de autenticitate. Banii strânși în urma vânzării se vor dona lui Tudorel Ștefănescu, cel care are nevoie urgentă de un transplant”.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*