Stiri Brasov, Timp liber, Turism

Vacanțe cu preț redus, la final de vară. 99 de euro sejurul în Grecia, 84 de lei pe litoralul românesc

Reduceri de până la 50% pentru vacanțe de sfârşit de vară în Turcia, Grecia, Bulgaria, precum și din seria de circuite din România și alte țări din Europa. Cele mai căutate stațiuni din Turcia sunt, fără îndoială, Kusadasi și Marmaris. Halkidiki, Pelion, Riviera Olimpului și Thassos sunt destinațiile preferate ale Greciei, dar şi iInsula Samothraki începe să trezească interesul turiştilor români. În Bulgaria, cele mai populare stațiuni sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar și Albena, iar pentru vacanțele în România, cele mai căutate stațiuni sunt cele de litoral și cele balneo precum Covasna, Gura Humorului, Băile Govora sau Călimănești Căciulata.

Cu 99 de euro, în Grecia

„Tarifele la sejururile de 7 nopți în Grecia organizate de echipa noastră pornesc de la 99 euro, de persoană. Sejururile de 7 nopți în Turcia, cu transport autocar inclus, pornesc de la 125 euro, de persoană, iar sejururile pe litoralul românesc pornesc de la 84 lei, de persoană pentru trei nopți de cazare. Pe lângă acestea, pe site-ul Hello Holidays avem oferte speciale precum „Plătești 1 și merg 2” la transportul spre Kusadasi sau Marmaris, sau o vacanță gratuită la achiziționarea oricărui sejur în Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia. Prețurile circuitelor Hello Holidays cu autocarul în România pornesc de la 158 lei, iar în Bulgaria de la 198 lei. Un circuit în Istanbul pornește de la 278 euro / cameră, pentru 5 nopți de cazare, iar în Macedonia 234 euro/camera/3 nopți de cazare. Un circuit în Viena cu autocarul este 450 euro/camera/ 4 nopți de cazare, cu mic dejun, iar opt zile în Cehia ajunge la 638 euro/camera, tot cu mic dejun și transport autocar inclus”, spune Mădălina Balaiban, reprezentanta unei agenții de turism,

 

Seniorii au discount consistent

De asemenea, ofertele pentru seniori pot fi achiziționate de pe acum, cu până la 22% discount. Ca destinații, aceștia pot alege între Italia, Spania sau Tunisia, iar prețurile pornesc de la 850 euro/camera, pentru 7 nopți, All Inclusive + excursie inclusă și transport avion.

Unul dintre programele sociale atractive este pentru Costa Brava, 7 nopți, pensiune completă și transport avion incluse, la 1.012 euro/camera. Ofertele dedicate seniorilor au plecările în lunile septembrie și octombrie, când soarele se mai domolește și temperaturile sunt mai suportabile decât în mijlocul verii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*