Social, Stiri Brasov

FOTO Burlane smulse, copaci căzuți, localuri inundate în centrul Brașovului. Furtuna a lăsat urmări serioase în zona turistică

Furtuna puternică ce s-a abătut Brașovului a lăsat urmări în Centrul Brașovului, unde vântul a smuls burlane de pe case și le-a aruncat în stradă. Sistemul de canalizare din centrul orașului, învechit și subdimensionat, nu a fost în stare să absoarbă apele ce s-au revărsat dinspre Șchei. Mai mult, aluviunile aduse dinspre orașul vechi au blocat gurile de canal.

În Piața Sfatului, terasele s-au golit repede de clienți, iar cei care nu s-au grăbit să își strângă umbrelele au rămas fără ele, o parte din ele fiind măturate și de pe strada Republicii. Localurile de la subsol și demisol au fost inundate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență, prin sistemul RO-ALERt, a anunțat brașovenii că, până la ora 19.45, sunt vijelii puternice la Brașov, grindină de dimensiuni medii și descărcări electrice.

ISU a fost alertat să intervină în mai multe locuri din Brașov. Cea mai afectată zonă este Șcheiul.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*