Social, Stiri Brasov

Un nou caz de cruzime împotriva animalelor: În Rupea, câțiva tineri au ucis un pui de râs

Imagini cutremurătoare au fost surprinse în curtea unui localnic din Rupea: câțiva tineri s-au amuzat și s-au fotografiat în timp ce chinuiau un pui de râs. Tinerii nu s-au oprit nici după ce bietul animal a murit în urma lungului șir de chinuri la care a fost supus.

Puiul de râs a fost pentru început legat de gât cu un laț și târât prin curte. Pentru că s-a încăpățânat să trăiască, puiul de râs a fost ridicat în laț și a fost apoi străpuns cu o țeapă în zona intercostală.

Ulterior, tinerii au postat imaginile pe Facebook, mândri de isprava lor. O asociație pentru protecția animalelor a preluat imaginile și a sesizat Poliția pentru a cere pedepsirea vinovaților, potrivit brașovstiri.ro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

5 Comentarii

  1. Castrarea cretinilor?! Pedeapsa cu moartea?! Orice ca sa scăpăm de romanii retardați și sa fim siguri ca nu se mai împraștie pe lume?! 😡🤬😡🤬

  2. Nenorociti! Avem nevoie de pedepse mult mai crunte!!

  3. Legati cu sfoara de gat si tarati in spatele masinii,strapunsi cu sulite in coaste ,fmm de gunoaie infecte !

  4. Sa luat masuri? Haloooo cine ucide animale aia sunt capabili sa omoare si oameni nu au creer si suflet sunt criminali

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*