Economic, Stiri Brasov

Premium Aerotec a închiriat până în 2023 o hală de Airbus Industries. Ambele companii de la Ghimbav fac parte din grupul Airbus

Compania germană Premium Aerotec a închiriat până în 2023 hala de la Ghimbav a companiei Airbus Industries, ambele făcând parte din grupul Airbus, au anunțat reprezentanții companiei. Practic, închirierea halei Airbus, a cărei construcție a fost finalizată în 2017, cei de la Premium Aerotec amână realizarea de noi investiții în extinderea capacității de producție, programându-și, în schimb, investiții de 5,2 milioane de euro în retehnologizare.

Premium Aerotec România a finalizat anul trecut cu afaceri de 65,7 milioane de euro, relativ stabile față de afacerile desfășurate în 2017. Și anul acesta compania mizează pe același nivel al afacerilor, spune Andra Maxin, responsabil PR&Comunicare Premium Aerotec.

Numărul de salariați a scăzut la mijlocul acestui an de la 871, câți erau la finele lui 2018, la 828.

Premium Aerotec este cel mai important producător european de structuri pentru aeronave de mari dimensiuni, producând în principal pentru Airbus. Compania germană a fost înfiinţată în anul 2009 ca filială deţinută în întregime de grupul Airbus. Investiţiile Premium Aerotec în fabrica din Braşov, cu o suprafaţă construită de 60.000 metri pătraţi, se ridică la circa 40 milioane euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*