IT, Stiri Brasov

Clienții Raiffeisen pot plăti direct cu telefonul mobil prin aplicația RaiPay

Raiffeisen Bank lansează aplicația Android RaiPay prin care clienții săi pot plăti contactless cu telefonul direct la comercianți. Astfel, cardurile de debit sau de credit vor fi adăugate prin NFC, iar plățile se vor realiza la POS, inclusiv cele în rate fără dobândă.

RaiPay este o aplicație dezvoltată la nivelul grupului Raiffeisen Bank Internațional, dedicată clienților care au smartphone-uri cu sismte de operare Android, cel puțin versiunea 5.0., aceasta urmând să fie folosită și în alte trei state, respectiv Cehia, Bulgaria și Serbia.

Clienții trebuie să apropie smartphone-ul de POS și să aprindă ecranul pentru a realiza plata. Deblocarea ecranului va fi necesară în cazul celor mai mari de 100 de lei, iar autorizarea prin introducerea parolei aplicației se va cere pentru cele mai mari de 500 de lei. Clientul poate face câteva plăți succesive sub 100 de lei doar aprinzând ecranul telefonului, mai apoi însă va fi solicitată autentificarea, indiferent de valoarea plății.

Cu RaiPay se vor putea face 10 plăți la POS, chiar dacă smartphone-ul nu va fi conectat la internet, însă mai apoi această conectare va fi solicitată, toate plățile realizate cu telefonul mobil fiind fără taxe sau comisioane.

Raiffeisen Bank are aproape 5.000 de angajați, peste 400 de agenții în toată țara, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de mașini multifuncționale (MFM-uri), dar și o rețea de 20.000 de POS-uri. Aceasta oferă servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienți persoane fizice, 92.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. În plus, peste 650.000 de clienți digitali folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*