Economic, Stiri Brasov

A apărut asigurarea pentru bicicliști, începând de la 26 de lei pe lună. Vezi ce riscuri acoperă

La doua saptamani dupa anuntul privind lansarea parteneriatului intre Otto Broker si i-Asigurare.ro – aplicatia de asigurari self-service pe telefonul mobil, cele doua companii lanseaza trei pachete de asigurari destinate biciclistilor. Pachetele de produse sunt oferite de compania Grawe Asigurare Romania si includ, pe langa asigurarea pentru furt a bicicletei, si variante cu asigurare de accident pentru biciclist, precum si raspundere civila fata de terti.

Pachetele lansate acum sunt mai accesibile multumita experientei din trecut precum si gamei mai largi de acoperiri pe care le ofera. Reducerile la asigurarea de bicicleta variaza intre 10% si 30%, existand de multe ori situatii in care o acoperire mai larga devine mai atractiva financiar.

De exemplu, asigurarea unei biciclete de 4.000 de lei costa 26 lei/luna in varianta de baza; pachetul care include si asigurare in caz de accident costa 27 lei/luna, iar pachetul care include si protectie fata de terti in limita a 45.000 RON costa 29 lei/luna. Asigurarea de accident nu are restrictii pentru cei care practica mountain-biking-ul, asa cum exista pe majoritatea asigurarilor clasice de accident din Romania.

„Majoritatea biciclistilor circula astazi fara vreun fel de protectie in caz de accident – nici pentru ei si nici pentru cei din jur, desi riscurile la care se expun sunt semnificative. Stim, insa, ca cei care merg pe doua roti au o strangere de inima cand aud stiri cu accidente in care sunt implicati biciclisti, cand ies din nou in sosea ori pe munte sa pedaleze sau cand isi vad copiii plecand la joaca cu bicicleta. Pachetele pe care le lansam acum vin sa-i incurajeze pe toti cei care vor sa se bucure de mersul pe bicicleta”, a declarat Victor Sraer, Managing Partner Otto Broker, citat de wall-street.ro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*