Stiri Brasov, Turism

FOTO Paradisul Acvatic extinde zona de agrement cu o investiție de două milioane de euro

Paradisul Acvatic, complexul de agreement din municipiul Brașov, s-a extins cu 7.000 de metri pătrați în urma unei investiții de circa două milioane de euro. Noua zonă de distracție are tobogane mari și un lazy river. Omul de afaceri Dumitru Ioan Puchianu, cel care deține compania care administrează complexul, spune că de luna viitoare noile tobogane vor putea fi utilizate, în prezent fiind în perioada de recepție.

Paradisul Acvatic este una dintre principalele atracții de agreement din județul Brașov, ajungând la un număr de 340.000 de vizitatori anual. Parcul se întinde în prezent pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, a fost înființat în 2007, în urma unei investiții de 12 milioane de euro, din care 10 milioane de euro au fost credite bancare.

Compania DIP&GIP, cea care administrează compexul, dar și hotelul Alinalex, a încheiat anul trecut cu afaceri de 24,21 milioane de lei (5,1 milioane de euro), profitul ajungând la 1,05 milioane de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*