IT, Stiri Brasov

Apple își lansează cardul de credit luna viitoare

În luna august va fi lansat pe piață Apple Card, cardul de credit al companiei, care va veni în două versiuni: virtuală și fizică. Cea din urmă va fi făcută din titaniu, însă nu va avea înscrise cifre și nici spațiu pentru semnătură.

Cardul va genera numere aleatorii în timpul fiecărei tranzacții pentru a păstra achizițiile în siguranță, fără însă să utilizeze un număr tradițional de 16 sifre, un cod CVV sau o dată de expirare ca identificator personal. Creditorul, Goldman Sachs, nu va putea urmări și nici vedea ce anume s-a cumărat, unde sau câți bani au fost cheltuiți, conform companiei.

Apple va furniza serviciul în interiorul aplicației Apple Wallet, în timp ce Goldman Sachs va pune la dispoziție software-ul pentru card. Acesta se va putea utiliza folosindu-se un iPhone la un terminat de plată sau cu ajutorul cardului fizic.

Compania va oferi recompense în urma utilizării cardului. De exemplu, 2% din valoarea cumpărăturilor efectuat e cu Apple Pay sau 3% din cele realizate din magazinele Apple va fi înapoiată deținătorului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*