Imobiliare, Stiri Brasov

Încă un dezvoltator moldovean intră pe piața Brașovului după ce a cumpărat un teren de la Florin Madar, proprietarul Temad

Tot mai mulți dezvoltatori imobiliari din zona Moldovei se orientează spre piața construcțiilor din Brașov. Ultimul intrat pe această piață este Cristinel Lazăr, proprietarul companiei LG Constructione din Vramcea, acesta cumpărând de la Florin Madar, proprietarul grupului Temad, un teren de 2.000 de metri pătrați pe strada Nicolae Labiș, unde urmează să construiască un bloc de locuințe.

Temad a luat decizia de a închide fabrica de fibră de sticlă pe care o deschisese în 2013, în urma unei investiții de circa un milion de euro. Florin Madar a explicat că a luat această decizie din cauza instabilității economice a impredictibilității legislative.

Businessul Temad s-a situat în 2018 la aproape 180 de milioane de lei, în creştere cu peste 10% faţă de anul anterior. Profitul companiei a ajuns la 13,5 milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, în uşoară scădere faţă de 2017, pe fondul creşterii salariilor şi a altor cheltuieli. Planul lui Florin Madar este ca afacerile să avanseze cu 7% în 2019.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*