IT, Stiri Brasov

Aplicația prin care gravidele primesc sfaturi de la medici direct pe telefonul mobil a câștigat o finanțare de 25.000 de euro

Aplicația Femyo, destinată femeilor însărcinate, a fost selectată la concursul EIT Health InnStars Awards 2019  și a câștigat o finanțare în valoare de 25.000 de euro de la un accelerator de afaceri European. Aceasta a fost lansată anul trecut, iar femeile însărcinate pot obține sfaturi de la medici direct pe telefonul mobil.

Din cele 116 de startup-uri medicale care au un produs minim viabil și au aplicat la competiția europeană, 15 au fost selectate pentru a primi un premiu de 25.000 de euro, training individual de 4 luni, dar și posibilitatea de a participa la două bootcamp-uri de anteprenoriat în Europa.

Suma respectivă se oferă în două tranșe egale, una fiind deja plătită, a doua urmând să fie oferită în luna septembrie. Banii sunt cash, reverzați pentru teste de laborator, mentorat, dar și alte servicii necesare pentru dezvoltarea business-ului.

EIT Health InnoStart va organiza 3 interviuri de validare cu potențialii clienți, investitori și parteneri, iar după programul de 4 luni de zile, doar 10 finaliști vor fi selectați pentru a participa la pitch-ul final care se va desfășura în noiembrie 2019. Alte 3 premii în bani vor fi puse la bătaie de 25.000 de euro, 15.000 de euro și, respectiv, 10.000 de euro.

Startup-urile care s-au calificat în etapa finală sunt 5 din Portugalia, 2 din Polonia, 2 din Ungaria, 2 din Letonia, 1 din Cehia, 1 din Italia și 1 din România, proiectele urmând să fie finanțate din bani europeni și privați.

Gravidele pot primi sfaturi direct pe telefonul mobil, printr-o aplicație lansată de doi tineri anteprenori români

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*