Stiri Brasov, Timp liber

Echipamente noi pentru locurile de joacă din Brașov. Investiția este de 2,27 milioane de lei

Foto: Primăria Brașov

Primăria Brașov ar urma să achiziționeze o serie de echipamente noi pentru locurile de joacă din municipiu, atât pentru a le înlocui pe cele care s-au deteriorat, cât și pentru a suplimenta numărul zonelor de agrement pentru cei mici. Valoarea totală a echipamentelor ce ar urma să fie achiziționate este de 2,27 milioane de lei, cu tot cu TVA, iar ofertele de la furnizori sunt așteptate până în data de 30 august.

În conformitate cu anunțul de licitație ar urma să fie achiziționate atât complexuri din lemn cu unul sau două turnuri, de diferite înălțimi, spaliere, trambuline, elemente pe arc, balansoare, rotative, dar și tobogane și leagăne de mai multe tipuri. De altfel, contractul include și achiziția a două tiroliene și a unor labirinturi din panouri. Firma care va câștiga contractul va trebui să se ocupe și de montarea acestor echipamente în parcuri și zonele de joacă, durata estimată de derulare a contractului fiind de 164 de zile. În bugetul pe acest an, pentru întreținerea și repararea locurilor de joacă au fost alocate 1,4 milioane de lei.

În prezent, în municipiul Brașov sunt peste 240 de locuri de joacă, iar reprezentanții Primăriei iau în calcul amenajarea unor noi astfel de locuri de recreere pentru cei mici, în funcție și de solicitările care vin de la brașoveni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*