Imobiliare, Stiri Brasov

Alphaville renunță la terenul din zona Bunloc, focusându-se pe investițiile din Brașov

Grupul Alphaville, condus de antreprenorul Dragoș Selagea, scoate la vânzare terenul aflat în zona Bunloc acolo unde în trecut, fostul proprietar al terenului – Bermo Grup – a intenționat să construiască un proiect rezidențial.

„Acest teren se află în portofoliul grupului pe care-l conduc, de o lungă perioadă de timp și, pentru că nu reprezintă o prioritate pentru noi, importante fiind alte dezvoltări rezidențiale, pe care le avem în derulare, pe zona de centru a orașului, am decis să-l scoatem la vânzare. În condițiile în care acesta nu se va tranzacționa până la finalizarea proiectelor actuale, vom reanaliza ideea de a dezvolta un ansamblu rezidențial, aici, asta pentru că zona are un potential fantastic. Nu este de neglijat proximitatea față de zona împădurită și de Telescaunul Bunloc  și, mai ales, față de cel mai mare spital privat, din România, care a fost deschis recent, acesta fiind amplasat pe 3 hectare de pădure, în locul fostului Pantex. Terenul deține o situație juridică ce a fost reglementată, odată cu trecerea timpului și, astfel, putem pune la dispoziția potențialilor clienți interesați să-l achiziționeze toate informațiile necesare în vederea stabilirii unui business plan pentru o dezvoltare similară celei pe care am gândit-o noi, inițial”, a declarat Dragoș Selagea.

În paralel cu scoaterea lui la vânzare, Alphaville a pornit și întocmirea documentației în vederea obținerea PUZ-ului din partea Primăriei Săcele, urmând ca, dacă lucrurile evoluează după cum speră dezvoltatorul Alphaville, în cel mai scurt timp să intre în posesia acestuia.

„Zona în care este poziționat are un potențial mare de dezvoltare și, astfel, recomand acest teren, drept unul mai mult decât interesant, pentru orice dezvoltator imobiliar și, mai ales, pentru end-userii din viitorul complex, aici ridicat”, declară Dragoș Selagea.

Terenul, în suprafață de 9.160 mp, cu acces direct din strada Bunloc și strada Colonel Kiss Sandor, are o deschidere stradală de aproximativ de 150 metri, acesta aflându-se la o distanță de cca. 370 metri de DN1 și beneficiind de acces mai mult decât facil.

Terenul se află în portofoliul companiei Alphaville, dezvoltator imobiliar cu renume, pe piața de profil, care se ocupă, în prezent, de dezvoltarea de ansambluri rezidențiale premium, în Brașov.

Alphaville a finalizat 360 de apartamente în cartierul Răcădău și construiește alte 306 unități locative pe fosta platform industrial Fartec. Dezvoltatorul va lansa, în curând, un nou ansamblu rezidențial care va cuprinde 630 unități locative.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*