Imobiliare, Stiri Brasov

AFI modifică parțial proiectul centrului comercial din Centrul Civic

Compania AFI Palace Brașov, care dezvoltă centrul comercial din Centrul Civic al Brașovului, a obținut certificatul de urbanism în vederea modificării temei de proiectare a obiectivului, pe parcursul derulării lucrărilor. Documentul a fost emis în vederea emiterii unei noi autorizații de construire în care să fie incluse schimbările din proiect.

AFI Brașov va cuprinde mall-ul cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și două clădiri de birouri clasa A lângă mall cu o suprafață închiriabilă de 25.000 mp, construite în două faze. Prima clădire, construită în faza 1, are o suprafață de 15.000 metri pătrați, iar livrările de spații vor fi efectuate la sfârșitul anului curent, conform estimărilor. Proiectul a fost întârziat față de estimările inițiale și ultimul termen avansat pentru deschidere a fost primăvara lui 2020.

Printre companiile care vor închiria spații se numără multinaționale din IT&C, sectorul bancar, outsourcing și BPO (business process outsourcing). Rata de ocupare a spațiilor în mall este în prezent de 85% din totalul suprafeței. Mall-ul va avea o terasă în suprafață de 3.500 mp, un hypermarket de 6.500 mp, 1.600 de locuri de parcare, 180 de magazine, locuri de joacă, restaurante și cafenele, cinema și săli de fitness.

AFI Europe România a anunțat o investiție 120 de milioane de euro în centrul comercial din Brașov. În acest sens, compania a cumpărat terenul fostei fabrici Hidromecanica din Braşov de la belgienii de la Cora, care deşi au avut planuri să intre în afacerea cu malluri, nu au reuşit să-l mai construiască. AFI a plătit 7,9 milioane de euro pentru terenul de 39.000 de mp.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*