Imobiliare, Stiri Brasov

Proiectele Maurer Imobiliare din zona Tractorul vor reprezenta „acasă” pentru peste 2.000 de familii

Maurer Residence Brașov, ansamblul rezidențial localizat în cartierul Tractorul, este finalizat în proporție de 80%. Peste 600 de familii și-au recepționat deja apartamentul, urmând ca până la finalul anului, proiectul să fie predat integral.Amplasat într-o zonă liniștită și sigură, la doar câțiva metri de Mall Coresi, principalul centru comercial din Brașov, complexul Maurer Residence, demarat în anul 2015, însumează 14 blocuri ce totalizează un număr de 785 unități locative.

„Printre clienții noștri se numără familiile tinere, aflate la început de drum, părinți ce vor să facă o achiziție durabilă pentru viitorul copiilor lor și investitori atrași de potențialul zonei și de raportul calitate – preț avantajos”, a declarat Tudor Stamatescu, Project Manager.

Beneficii și facilități

Calitatea structurilor de rezistență, a finisajelor interioare și exterioare, arhitectura deosebită, localizarea dar și siguranța investiției, au transformat Maurer Residence Brașov în cea mai viabilă alegere pentru cei care și-au dorit ca viitoarea locuință să îndeplinească cele mai exigente standarde ale calității. Locuitorii beneficiază de numeroase facilități aflate atât în interiorul cartierului cât și în proximitatea acestuia, precum: parcări subterane, zone verzi, locuri de joacă, centre comerciale, instituții de învățământ, stații de autobuz, clinici și farmacii.

Locuințele din faza a II-a a proiectului Maurer Residence ce totalizează un număr de 12 blocuri, sunt vândute în proporție de 90%, iar viitorii proprietari își vor recepționa locuințele începând cu sfârșitul anului 2019. Pentru a asigura toate facilitățile necesare unui ansamblu rezidențial model, dezvoltatorul s-a implicat împreună cu autoritățile competente în amenajarea căilor de acces ce deservesc locuitorilor cartierului, dorind ca toată această zonă să pornească la drum cu o infrastructură cât mai fiabilă.

Planuri noi de extindere

Maurer Villas este cel mai nou proiect din zona Tractorul aflat sub semnătura Maurer Imobiliare. Complexul rezidențial aduce un concept arhitectural cu totul nou, finisaje premium și o amplasare privilegiată, într-o locație ce îmbină perfect natura, intimitatea și liniștea.

„Dorințele și nevoile clienților noștri ne-au ghidat pașii, astfel încât, ne-am propus să aducem un suflu nou din punct de verede arhitectural în Brașov. Design-ul clădirilor va fi unul modern și foarte elegant, blocurile vor avea regim redus de înălțime – parter + 2etaje + mansardă, iar clienții au posibilitatea de a opta pentru apartamente cu scară interioară, dispuse pe două nivele, unde vor beneficia de compartimentări inteligente și terase generoase, de până la 25 mp”, completează Tudor Stamatescu, Project Manager.

Pentru a veni din nou în întâmpinarea nevoilor și dorințelor clienților ce au ales să investească în această zonă, împreună cu autoritățile locale, în incinta complexului rezidențial Maurer Villas, urmează a fi construită o grădiniță.

Maurer Villas va reprezenta „acasă” pentru mai bine de 500 familii, complexul urmând a avea spații comerciale și zone verzi extinse, continuând tradiția de a construi mai mult decât un simplu ansamblu rezidențial, punând accentul pe comunități unite și crearea „orașului din interiorul orașului”. (P)

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

 1. Faza 2 care trebuia sa fie gata in septembrie 2019, dar încă n-au început lucrările. Dupa 1 an întârzierii la prima faza, cea de-a doua faza va avea probabil 2 ani întârziere.

 2. Cu întârzieri de aproape 2 ani.Spulbera visuri si macină nervi.

 3. -preturi prea mari pentru calitatea primita la receptie
  -foarte mari intazieri
  -lipsa (macar) unui loc de joaca, intr-un complex unde locuiesc familii cu copii este o mare neplacere
  -izolatia fonica intre apartamente este foarte slaba
  Lista poate continua…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*