IT, Stiri Brasov

De acum, îți pot reîncărca direct de pe telefon cardul de transport RATBV. Noua aplicație a Primăriei îți oferă mai multe servicii

Aplicația pentru mobil a Primăriei Brasov, my brasovcity, oferă noi servicii electronice cetățenilor, pe lângă partea de raportare a incidentelor de pe domeniul public, care a fost funcțională în ultimii ani. Practic prin noua aplicație poți fi directionat spre locurile de parcare publice, cu ajutorul navigatorului instalat pe telefon (de ex. google maps); poți fi îndrumat spre instituțiile locale, tot cu ajutorul navigatorului instalat pe telefon, dar ai și posibilitatea plății impozitelor și taxelor, precum și verificarea obligatiilor de plată.

La acestea se adaugă: programari online pentru buletine, eliberarea permiselor de libera trecere online, automat, căutare documente în registratură, evenimente, traseele și orarul autobuzelor și troleibuzelor, dar și reîncărcarea cardurilor RATBV, astfel că nu veți mai fi nevoiți să mergeți până la una dintre casieriile sau automatele operatorului de transport, mai ales dacă sunteți în grabă și nu mai aveți călătorii pe card.

În cazul permisilor de liberă trecere, eliberarea online se face pe 1 zi / o lună / un trimestru / un an, după caz, dar numai pentru străzi din afara zonei istorice, zonei centrale și Drumului Poienii. Pentru celelalte cazuri, din informația introdusă se întocmește o cerere care va fi trimisă la departamentul CIC al Primăriei pentru analiză și soluționare. În acest scop, cetățeanul/societatea va fi contactat/ă de un reprezentant al Primăriei în 48 de ore.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*