Stiri Brasov, Timp liber

Caravana Metropolis revine în Piața Sfatului între 30 iulie și 4 august. Ce filme vor putea fi văzute

Cinematograful călător Caravana Metropolis se întoarce pentru cel de-al VIII-lea sezon, pentru a aduce pe marele ecran, în fața publicului larg, unele dintre cele mai bune filme europene noi, între 30 iulie – 4 august, în Piața Sfatului din Brașov.

Lungmetrajele care pot fi urmărite în selecția oficială de la Brașov sunt documentarul CHIPURI, LOCURI (R. Agnes Varda), nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun documentar, CAISĂ (R. Alexandru Mavrodineanu, proiecție în prezența regizorului), FAMILIA MEA NEBUNĂ (R. Dany Boon), RĂZBOIUL RECE (R. Pawel Pawlikowski), câștigător al Premiului pentru Cel mai bun regizor la Cannes, nominalizat la 3 premii Oscar și 4 premii BAFTA, TOATĂ LUMEA ȘTIE, Regia: Asghar Farhadi, în competiție la Cannes 2018 și FAVORITA, Regia: Yorgos Lanthimos, un premiu și 8 nominalizări la Oscar, 3 nominalizări la Globurile de Aur.

În fiecare zi, de marți până duminică, va rula câte unlungmetraj european, începând cu ora 21:30. Intrarea la toate proiecțiile este liberă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*