Stiri Brasov

O companie brașoveană din industria lemnului, amendă de 22.000 de lei și peste 1.000 de mc de cherestea confiscată

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, în cooperare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov, au efectuat în ultimele două zile un control pe linie de silvicultură la o societate comercială, amplasată pe raza municipiului Brașov.

Activitățile desfășurate au vizat prevenirea și combaterea faptelor ilegale asociate cu deținerea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos. „Cu această ocazie, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, au fost aplicate  patru  sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 22.000 lei, iar ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea valorică a unei cantități de aproximativ 1.100 mc cherestea rășinoase, în cuantum de 723.000 lei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov într-un comunicat de presă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. JP Furnir cumva ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*