Stiri Brasov, Timp liber

FOTO Expoziție interactivă despre povestea Pământului destinată copiilor, în perioada 15 iulie – 31 octombrie, la Muzeul Pedagogic

În perioada 15 iulie – 31 octombrie, doritorii pot vizita expoziția „Povestea Pământului” la Muzeul Pedagogic. Aceasta reunește o serie de eșantioane, mai exact roci și fosile, printre care se numără amoniți, molari de mamut, un ou de dinozaur, obiecte interactive pentru copii pe care aceștia le pot studia, dar și aplicații multimedia cu ajutorul cărora ei pot afla povestea minunatei noastre planete.

Expoziția interactivă este realizată în parteneriat cu Geoparcul Ținutul Buzăului, Geoparcul Țara Hațegului, Mezacarpatia – Asociație comunitară pentru UNESCO și Asociația Carpatera. În cadrul acesteia, cei mici vor avea ocazia de a afla cum anume s-a format Pământul, ce schimbări au avut loc de-a lungul timpului cu planeta noastră, dar și care sunt tipurile de roci.  De asemenea, ei vor învăta cum anume pot diferenția speciile de mamuți analizând fosilele.

„Povestea Pământului” va putea fi vizitată de luni până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00, la sediul Muzeului Pedagogic, cu programare prealabilă la numărul de telefon 0721028967. Prețul unui bilet este de 20 de lei, grupurile de peste 10 persoane având posibilitatea de a achiziționa un bilet cu 15 lei. Fiecare grup va petrece 90 de minute în muzeu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*