Stiri Brasov, Timp liber

FOTO 30.000 de oameni au participat la ediția din acest an a cartfest

www.foto-solomon.com

30.000 de oameni au participat la cartfest6, care, potrivit organizatorilor, „a fost despre simțuri, despre simplitățile esențiale de la baza piramidei fericirii”. „Cele cinci simțuri principale (înmulțite cu aproape 30.000, audiența totală a evenimentelor, fără a-i include aici pe cei care au urmărit momentele transmise online) s-au reunit de minune într-o osmoză artistică și umană care ne-a proiectat departe, dar care ne-a și adus mai aproape unii de ceilalți – pentru că ne-am făcut prieteni noi și deja buni, fascinați de frumusețea Cristianului și a produsului cultural de aici, printre cei 400 de artiști care au însuflețit scenele din cele cinci locații tradiționale”.

printre artiștii care au încântat audiența s-au numărat Vița de Vie, Bohemia Symphonic Orchestra de la Târgu Mureș, Subcarpați, Taraf de Caliu, Victor Rebengiuc, Alexandra Ușurelu, Damian Drăghici, Marius Mihalache, Lightwave Theatre, The Mono Jacks, care „au fost pentru prima dată la Cristian și nu au contenit să se minuneze de frumusețea locului nostru și de firescul cu care au fost primiți de public, de comunitate și de echipă”. „Brașovencele de la 4Tune Quartet au avut rolul minunat de a inaugura o nouă locație de festival, curtea Casei Parohiale Evanghelice, pe care publicul curios a umplut-o de aplauze și visare în acorduri clasice, într-o seară liniștită de vară”.

Devenit tot mai mult o experiență completă pentru familiile cu copii, cartfest 6 a inclus, ca de fiecare dată, și un program de activități de zi reunite în evenimentul cartfest ludic, prin care cei mici au pictat (printre altele, câteva sute de țigle de pe casele din Cristian), au plantat, au modelat lumânări din faguri de albine, au făcut exerciții de dicție și dezvoltare prin teatru și au învățat să își ghideze simțurile după tehnici cercetășești adevărate. În total, peste 1.200 de copii au învățat ceva nou la cartfest 6.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*