Stiri Brasov

Biserica din noul Tractorul, la faza de obținere a avizului de la Circulație

Reprezentanții noii parohii ortodoxe înființată în cartierul Tractorul continuă demersurile în vederea construcției unei biserici pe strada Ioan Ursu, respectiv în zona noilor ansambluri rezidențiale.

Astfel, în ședința de marțea viitoare, membrii Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Brașov vor analiza proiectul din punct de vedere al traficului, urmând să emită un aviz sau să facă recomandări în acest sens, înainte de a-și dat girul.

Lăcașul de închinăciune va fi construit pe un teren privat din apropiere de ansamblul Urban Residence, proprietarul parcelei luând decizia să o doneze Bisericii pentru a construi un astfel de obiectiv în această zonă care se dezvoltă în continuu din punct de vedere imobiliar. Conform solicitării înaintate Comisiei de Circulație, pe lângă biserică ar urma să fie construită și o casă parohială.

Locuitorii din zonă nu au fost de acord cu acest proiect și s-au opus public, cerând autorităților să nu avizeze o astfel de construcție în zonă, ținând cont că ar fi foarte aproape de unul dintre blocuri.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Un cetatean drzamagit de popor

    Vai de mama noastra!! Cun dracu e posibil sa se construiasca mizeria aia, in condițiile in care, cetatenii din zona se opun vehement?? Ne meritam soarta!

  2. Care nu vor o biserica acolo sunt atei cu toti fara discuti faceti un club de noapte sa vedeti ce o sa vrea

    • Un cetatean autocefal

      Stimate domn analfabet, aveti vreo problema cu ateismul//ateii? Sau va deranjeaza din oficiu toti oamenii autocefali, cu minte mai multa decat cei care se lasa “guvernați”de “cerşetorii cu sutană”?? Nu dorim cluburi de noapte, ci doar liniste si drepturi respectate. Fie ca moralitatea să ne fie dumnezeu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*