Stiri Brasov

Accident între două microbuze, pline cu copii, pe drumul dintre Brașov și Buzău

Foto – Arhiva

Dacă la începutul lunii iunie, un autocar plin cu copii s-a răsturnat pe DN 73 A, în zona Pârâul Rece, un alt accident în care au fost implicate două microbuze cu copii a avut loc după prânz pe DN 10 (Brașov – Buzău), în zona Prejmer – Teliu.

În conformitate cu informațiile transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în cele două microbuze erau 32 de copii și 6 adulți, însă pasagerii nu au suferit răni grave și au refuzat transportul la spital. „Nu s-a impus aplicarea Planului Roșu. Toate persoanele sunt conștiente, nu sunt în stare gravă. Un copil a suferit un traumastism lombar, 3 copii traumatism cranio-cerebral minor și o persoană a suferit un traumatism facial minor. Toate persoanele au refuzat transportul la spital”, a explicat cpt. Ciprian Sfreja, prutătorul de cuvânt al ISU Brașov. Microbuzele sunt din județul Ialomița.

„Pe DN10 la km 136+50 m a avut loc o coliziune, față-spate, între două microbuze.  5 copii au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc accidentul”, au precizat reprezentanții Inspectroatului de Poliție Brașov.

VIDEO Cod roșu pe DN 73A, după ce un autocar cu 32 de copii și 26 de adulți s-a răsturnat. Traficul este complet blocat

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*