Imobiliare, Stiri Brasov

30 de apartamente High-End, pe Drumul Poienii

 

 

Grupul de firme Eren, deținut de omul de afaceri Iulian Enache, construiește, pe Drumul Poienii, complexul Belveo, dezvoltare formată din 30 apartamente high end.

Fiind amplasat într-una dintre cele mai bine cotate zone ale Brașovului, la 2 km distanță de Livada Poștei și 9,5 km de Poiana Brașov, Belveo se adresează celor care-și doresc un apartament unic și nu doar un spațiu de locuit, apartamentele fiind ideale atât ca și locuințe permanente, cât și ca și retreat apartments.

Complexul deține o zonă rezidențială, formată din 2 corpuri de clădire, compuse din apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, care vor deține dotări și finisaje high-end, ideale pentru un stil de viață aparte, în cadrul unui complex rezidențial de referință, pentru zona în care este amplasat.

„Conceptul acestei dezvoltări are la bază o viziune, ce pune rezidenții pe primul loc, blocul fiind construit la cele mai exigente standarde structurale. Astfel, Belveo reprezintă un nou stil de viață aparte, ce îmbină elementele naturale spectaculoase, cu detalii de excelență și rafinament, ce ne impune să livrăm apartamente spectaculoase, care se pot integra perfect în zona de amplasare, aceasta fiind recunoscută ca una dintre cele mai bine cotate zone, ale Brașovului.

Avantajele acestei dezvoltări? Cel mai important este dat de zona în care este amplasat complexul, aceasta fiind una cu zonă verde abundentă. Țin să menționez faptul că dezvoltăm responsabil, fără a defrișa sau a aduce vreun prejudiciu zonei. Din contră, considerăm că îi aducem plus valoare”, a declarat Iulian Enache, dezvoltatorul acestei rezidențe high end.

Elementele de referință ale complexului sunt priveliștea de care dispune și, totodată, proximitatea față de Poiana Brașov și centrul orașului.

Poiana Brașov

Proximitatea față de stațiunea montană Poiana Brașov, oferă, celor care practică  sporturi de iarnă, șansa de a fi, atunci când își doresc, foarte aproape de centrul lor de interes (la 10 minute distanță, cu auto) și, totuși, departe de agitația acestuia.

Sistem Smart Home&Living

Dotări precum: sistem smart control, pentru temperatura ambientală, la care se adaugă, opțional, pachete SH extra, pardoseală tip deck, pentru terase, izolația exterioară, executată, în totalitate, din vată bazaltică, încălzirea în pardoseală, convectoare în pardoseală, în zona suprafețelor vitrate ample, sunt elemente de detaliu, la care ținem.

 

Design Interior:

Belveo oferă, viitorilor săi rezidenți, posibilitatea de a alege extra opțiunea Interior Design Package, aceasta constând în alegerea uneia dintre variantele de amenajare interioară, special concepută, pentru apartamentele din complex, de o echipă de designeri, tocmai pentru ca rezidenții Belveo să beneficieze de un serviciu de tipul one- stop-shop, din momentul în care au semnat contractul de achiziționare, și până la momentul mutării, în apartamentul dorit.

 

Grădina Engleză:

Fiind un ansamblu urban de referință, Belveo va găzdui o grădină engleză, concepută ca și zonă de relaxare și socializare. Vegetația ce va fi folosită, în acest perimetru, va fi adaptabilă și ușor de întreținut, aceasta urmând să faciliteze trecerea din urban, în starea de deconectare & relaxare.

 

View Impresionant

Unul dintre avantajele Belveo este acela că toate beneficiază de o panoramă deosebită, spre principalele puncte de atracție ale orașului. Astfel, locuind aici, veți dispune de vedere spre: Masivul Tâmpa, zona împădurită sau partea veche a orașului.

 

Tu & Alți 29

Da, conceptul Belveo se adresează unei comunități restrânse, tocmai pentru că ne dorim ca viitorii rezidenți să beneficieze și de intimitate, pe lângă toate celelalte facilități, pe care le oferă complexul și, de asemenea, zona. În acest sens, am conceput un număr de doar 30 apartamente high end.

Lumină Naturală

Atât camerele de zi ale apartamentelor, cât și dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafețe vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporție majoră, în raport cu cel artificial.

Design&Viziune

Cu o experiență de peste 12 ani, în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor imobiliare, cu competențe avansate și un portofoliu consistent, format din construcții speciale, civile, industriale, agricole, comerciale şi de energie verde de mari dimensiuni, Eren Grup va realiza, în cazul Belveo, mixul perfect, între natura spectaculoasă, viziune, materialele folosite și confortul de elită. Rezultatul – un concept high end, caracterizat prin calitate,
rafinament și funcționalitate.

Belveo este promovat, în regim de exclusivitate, de către compania imobiliară Coldwell Banker Alpin. (P)

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*