Social, Stiri Brasov

Primăria Brașov începe o nouă luptă cu țânțarii, după ce condițiile meteo au favorizat creșterea numărului acestora

De astăzi începe o nouă campanie de dezinsecție. Având în vedere condițiile meteo care au favorizat creșterea numărului de țânțari, începând de azi, se va efectua cea de a treia etapă de dezinsecție din acest an. 10 echipe sunt repartizate în toate cartierele din municipiu și vor efectua, concomitent, tratamente la sol, cu utilaje portabile, în toate zonele verzi din cartiere, și tratamente spațiale, cu utilaje de mare putere instalate pe autovehicule.
Substanțele utilizate sunt CYMINA PLUS, substanță activă cipermetrin, pentru combaterea insectelor adulte și BIOPREN 50 LML insecticid pentru combaterea larvelor, substanță activă s- metopren.
Produsele menționate pentru serviciile de dezinsecție se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupa Xn și Xi de toxicitate.
„Îi rugăm pe crescătorii de albine ca în perioada execuției serviciilor de dezinsecție să ia toate măsurile necesare protejării familiilor de albine din municipiu. Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat al Municipiului, cât și pe proprietățile private. În acest sens facem un apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice, să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor concomitent cu acțiunea municipalității. În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată”, se arată într-un comunicat al Primăriei Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Ma indoiesc ca le verifica cineva dozajul probelor ; dau cu apa de ploaie, ca jnapanii la gripa aviara si isi pun mastile de ochii lumii… E TZEAPA !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*