IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Pentalog au produs soft de aproape 30 de milioane de euro anul trecut

Pentalog România, subsidiara locală a grupului francez cu acelaşi nume, specializat în furnizarea de servicii de consultanţă şi dezvoltare software, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 137,5 milioane lei

(29,5 milioane euro), în creştere cu 11% faţă de 2017, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Profitul net al companiei a crescut de asemenea în 2018, cu 8% comparativ cu anul anterior, la circa 13 milioane de lei. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi, Pentalog România a avut în medie 641 de salariaţi anul trecut, plus 26 faţă de 2017.

Principalul sediu al Pentalog din România este la Braşov, însă compania mai are birouri şi în Iaşi, Bucureşti şi Cluj, iar la nivel internaţional, compania mai are filiale în Hanoi (Vietnam), Orleans (Franţa), Boston (SUA), Frankfurt (Germania) şi Chişinău (Republica Moldova).

Fililala Pentalog din România a fost deschisă şi dezvoltată de Monica Jiman, care şi-a început cariera în cadrul companiei-mamă în 2003 la sediul central din Franţa. Ulterior ea a fost responsabilă şi de lansarea biroului din Hanoi (Vietnam) în 2009, iar în prezent ocupă poziţia de chief customer success officer la Pentalog pentru Europa şi Asia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*