Stiri Brasov, Timp liber

Brașovencele, invitate să facă orașul mai prietenos pentru comunitatea bicicliștilor, pe 27 iulie, la SkirtBike

Ediția a 5-a SkirtBike va avea loc pe 27 iulie, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, a Camerei de Comerț și Industrie și a Asociației Brașovul Pedalează. Evenimentul este dedicat comunității de bicicliste din orașul de la poalele Tâmpei.

Misiunea din acest an este aceea de a face orașul unul mai prietenos pentru cei care se dau cu bicicleta. Din acest motiv se dorește construirea și montarea unor rasteuri care îi vor motiva pe aceștia să iasă mai des la pedalat în Centrul Vechi, fără să mai aibă grija parcării în siguranță, pentru a contribui la susținerea și promovarea unui stil de viață sănătos.

Evenimentul se va desfășura în trei etape astfel:

  1. Start Parada, ora 16.00, la Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov; Parada biciclistelor prin oraș
  2. Finish Paradă în Campus Coresi, pe strada Turnului, unde va avea loc picnic party și vor exista o zonă de relaxare, un foto corner, workshop-uri de yoga, nutriție, un DJ Set, o tombolă cu premii
  3. After-party cu Soundopamine în Visssual, pe strada Fabricii

Cele care doresc să susțină acest demers pot achiziționa kituri de participare înainte sau în ziua evenimentului. Prețul unui kit de biciclistă Implicată se ridică la 100 de lei, cel al unei bicicliste Pasionate ajunge la 45 de lei, iar cel al unei bicicliste Relaxate este de 25 de lei. Participarea este gratuită.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*