Stiri Brasov, Turism

Proprietarul pensiunii din Fundata, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce 8 turiști s-au rănit, căzând cu scara de acces

Foto: ISU Brașov

Agenții din cadrul Poliției Stațiunii Bran s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, după ce astăzi, după prânz, opt turiști s-au rănit și au ajuns la spital, după ce scara de acces într-o pensiune s-a rupt.

„Persoanele au căzut de la o înălțime de aproximativ 3-4 metri, în timp ce se aflau pe o scară exterioară a imobilului. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a precizat subcomisarul de poliție Alina Ivan.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*