IT, Stiri Brasov

ONG-urile brașovene care se înscriu în aplicația Pago pot primi donații fără comision

Banca Transilvania a anunțat că, până la data de 4 august, organizațiile non-guvernamentale se pot înscrie în aplicație de plăți Pago si pot fi selectate să primească donații din partea utilizatorilor, fără comisioane.

Pentru ca ONG-urile să se poată înscrie pe site-ul Pago, trebuie să fie inființate de minimum 1 an și să aibă activitate în ultimele 8 luni. După perioada de aplicații, va urma una de jurizare și cea finală, care va consta în votul publicului, juriul fiind format din 10 persoane din companii și insituții.

Înscrierile se fac pe site-ul Pago, AICI, 15 ONG-uri urmând a fi selectate din aplicație. De asemenea, regumalentul campaniei de înscriere poate fi consultat AICI.

Doritorii vor putea dona către ONG-uri din luna septembrie, fără comisioane, funcționalitatea Donează cu Pago putând fi folosită atât de utilizatorii aplicației, cât și de persoanele care doresc să facă donații online. Aceștia vor avea posibilitatea de a dona inclusiv punctele electronice Pago pe care le vor primi ca recompensă pentru diferite acțiuni din aplicație, ele transformându-se automat în bani. În plus, ei vor fi informați periodic despre progresele proiectelor pe care le-au susținut și cum anume au fost folosiți banii.

Aplicația Pago a fost realizată de Timesafe, un sfartup românesc înființat în 2016. Banca Transilvania a acordat o investiție și a preluat stratup-ul fintech în octombrie 2017, Pago ajungând la peste 1 milion de facturi plătite în aplicație și având peste 100.000 de utilizatori activi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*