Imobiliare, Stiri Brasov

Maurer Imobiliare a sărit de 7.000 de locuințe vândute în cei 13 ani de existență

Maurer Imobiliare este compania care se bucură în prezent de o dezvoltare accelerată și de o poziție privilegiată pe piața imobiliară din România.

În cei 13 de prezență pe piața imobiliară, acest dezvoltator a așezat pe harta extinderii sale orașe importante din țară iar planurile de extindere continuă. În fiecare din cele 5 orașe în care și-a pus amprenta (Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Cluj Napoca), Maurer Imobiliare a reușit să transpună în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.

Proiectele Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș și Maurer Panoramic din Cluj, mai multe decât apartamente în imobile noi, înseamnă ”ACASĂ” pentru mii de români. Este vorba despre oamenii care au ales să le ofere încrederea lor și au înțeles că Maurer Imobiliare este compania care le poate transfoma în realitate visul de avea propria casă.

Compania Maurer Imobiliare se bucură, în prezent, de 7000, iar „7000” înseamnă pentru ei mult mai mult decât numărul apartamentelor vândute. Așadar, numărul „7000” vorbește despre oamenii care au ales să facă parte din marea familie Maurer Imobiliare, despre comunitățile frumoase de oameni care s-au format în interiorul proiectelor aflate sub semnătura acestui dezvoltator, despre vocile care le-au spus, din suflet, „Mulțumesc!”.

„Suntem recunoscători tuturor celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră, care au ales să meargă alături de noi pe acest drum și ne-au lăsat pe noi să le dirijăm pașii către propria casă”. Planurile noastre nu se opresc aici întrucât ne dorim să oferim cât mai multor români posibilitatea să se bucure de valorile companiei noastre și să îi aducem, astfel, cât mai aproape de împlinirea unui vis pe care, suntem siguri, fiecare dintre noi îl avem – acela de a avea propriul loc pe care să îl numim ACASĂ” , declară Cristina Nicodim, reprezentant al departamentului de marketing în cadrul companiei Maurer Imobiliare.

 

Mai multe informații despre proiectele demarate de compania Maurer Imobiliare puteți obține accesând www.maurerimobiliare.ro sau la numărul de telefon 0733343334. (P)

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*