Stiri Brasov, Turism

Brașovenii de la Haff, lider pe piața închirierii de rulote, se extind în franciză

Compania brașoveană Haff operează cea mai mare flotă de autorulote premium din Europa de Est, pe care le oferă spre închiriere și vânzare, iar acum lansează și programul de francizare.

Haff este lider pe segmentul închirierilor de autorulote din România, cu o cotă de piață de 90%. Acum lansează, în premieră în România, și franciză specializată în închirierea de autorulote.

Dacă ești interesat să conduci afacere în domeniul închirierilor de autorulote, haff.ro poate fi o alegere bună pentru că are deja un model de succes dovedit, vei avea în spate un brand puternic și vei primi pregătire de specialitate în acest domeniu, precum și suport operațional continuu.

Alegerea de a porni cu o franciză, în locul unei afaceri noi, are mai multe avantaje. Îți oferă posibilitatea să faci o investiție cu randament superior, mai ales dacă nu ai capital suficient ca să pornești singur o afacere în domeniul închirierilor de autorulote.

Haff oferă posibilitatea de a achiziționa o rulotă premium cu zero costuri prin programul zero, care începe din 15 iulie. Astfel, poți cumpăra o rulotă, o subînchiriezi prin intermediul platformei și te alegi cu o autorulotă premium cu costuri totale zero, pe o perioadă de 3-5 ani (Opțiunea Flexibil) sau 6 ani (Opțiunea Garantat).

Haff are filiale în București, Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara. Compania oferă servicii integrate de import, transport specializat, service, închirieri, vânzare, buy-back.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*