Stiri Brasov

Practică plătită în 20 de companii de renume din Brașov pentru absolvenții de clasa a VIII-a. Care este perioada de înscriere

În perioada 22-24 iulie, elevii absolvenți de clasa a VIII-a se pot înscrie la practică în cele 20 de companii partenere de renume din orașul de la poalele Tâmpei datorită Campusului Tehnic Brașov, care s-a născut din dorința de a promova meseriile susținute de Asociația DWK Fit For Future.

Aceasta reunește ca și membri societățile comerciale, făcându-le partenere în învățământul dual al unității de învățământ „organizator de practică”, scopul asociației fiind acela de a susține finaciar activitățile educative și de pregătire profesională din cadrul Școlii Profesionale Germane Kronstadt (SPGK) și Colegiul Tehnic Energetiv Remus Răduleț (CTERR).

Meseriile promovate de Campus Tehnic Brașov sunt operator la mașini cu comandă numerică, electromecanic utilaje și instalații industriale, sculer-matriter, sudor, confecționer articole din piele și înlocuitor. De asemenea, elevii vor avea o serie de beneficii printre care se numără practica în cadrul unui atelier dotat cu echipamente moderne, asigurarea examinărilor medicale obligatorii în vederea efectuării stagiului de pregătire practică și accesarea unei burse de stat privată pe perioada școlii în valoare de 200 de lei.

Pentru înscriere elevii absolvenți de clasa a VIII-a vor trebui să prezinte următoarele documente: cerere tip de înscriere (primită de la școala de proveniență), formular de preînscriere completat online sau fizic, copie după certificatul de naștere și buletinul de identitate, 2 poze tip buletin, hotărâre judecătorească pentru tutore legal (acolo unde este cazul), copie după buletin ai ambilor părinți sau al tutorelui legal, documente care să ateste situația școlară pentru ultimul an de studiu promovat, certificat de absolvire 8 clase – pentru admișii în învățământul profesional cu durata de 3 ani și foaia matricolă pentru clasa a V-VIII-a.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul oficial: https://www.campustehnicbrasov.ro/despre-noi/ sau pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/campustehnicbrasov/.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*