Stiri Brasov, Turism

Christian Tour: Brașovenii preferă Antalya, Hurghada și Zakynthos pentru vacanțe însorite. Seniorii se orientează către Băile Felix, Sovata și Tușnad

Stațiunea Antalya din Turcia, Hurghada din Egipt și insulele elene Zakynthos, Creta și Lefkada sunt destinațiile externe preferate în această vară de către turiștii brașoveni, arată o analiză a companiei Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România. În ceea ce privește destinațiile interne, turiștii brașoveni au ales anul acesta stațiunile balneare Băile Felix, Sovata și Tușnad, precum și litoralul românesc, unde stațiunile preferate sunt Eforie Nord, Venus și Mamaia.

Turistul din Brașov își rezervă vacanța de vară încă din toamna anului anterior, pentru a beneficia de condițiile avantajoase din programul Early Booking, dar și pentru a se asigura că găsește cele mai bune oferte. În ceea ce privește bugetul de vacanță, acesta alocă, în medie, aproximativ 450-500 de euro pentru un sejur de 7 nopți și bilete de avion într-o destinație externă și aproximativ 250-300 de euro pentru pachetele de 7 nopți în străinătate care includ transport cu autocarul”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare Christian Tour.

Ca mijloc de transport, persoanele tinere din Brașov preferă să călătorească cu avionul, în vreme ce turiștii seniori aleg în special autocarul. Până în prezent, cea mai scumpă vacanță cumpărată de un turist din Brașov a fost de peste 4.500 de euro pentru un sejur în Creta.

În prima jumătate a anului, aproape 1.700 de persoane au cumpărat vacanțe din sediul Christian Tour din Piața Sfatului, Brașov, iar vânzările înregistrate s-au ridicat la aproape 1 milion de euro, ceea ce arată un interes tot mai mare al brașovenilor pentru vacanțe.

 

În acest context, pentru a fi cât mai prompți și a prelua solicitările turiștilor într-un timp cât mai scurt, am decis să ne extindem în orașul de sub Tâmpa. Am ales să facem acest pas prin deschiderea unei francize în centrul comercial Coresi Shopping Resort, care va fi coordonată de omul de afaceri brașovean Dorin Găman, despre care credem că este omul potrivit la momentul potrivit”, a adăugat Raluca Hatmanu.

 

În noul sediu care își va desfășura activitatea sub brandul Christian Tour, brașovenii vor găsi oferte în toate destinațiile din portofoliul Christian Tour, atât interne, cât și externe. „O echipă tânără și dedicată e pregătită să-i consilieze în alegerea vacanței pe toți cei care vor veni în noul sediu. Ne bucurăm că în primele ore de la inaugurare am reușit să vindem prima vacanță: un sejur în Sunny Beach, Bulgaria”, a menționat Dorin Găman, ownerul francizei Christian Tour din Coresi.

 

Christian Tour a lansat sistemul de franciză la începutul acestui an și până în prezent a deschis deja un număr de opt francize în mai multe județe. Pe lângă acestea, rețeaua de sedii proprii a ajuns la 46 de puncte de lucru.

Christian Tour este cel mai mare operator de chartere din România și una dintre cele mai longevive companii din domeniu. Compania, cu capital 100% românesc, este deținută de Cristian Pandel și este prezentă atât în țară, cât și în străinătate, în Republica Moldova, Serbia (unde operează săptămânal patru zboruri charter în acest sezon), Polonia, Grecia, Turcia, Spania și SUA. În 2018, compania a avut vânzări de 85 de milioane de euro, iar la începutul acestui an, Christian Tour a majorat polița de asigurare la 5 milioane de euro, ceea ce reprezintă un record în acest domeniu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*