Stiri Brasov, Turism

Au început blocajele de weekend pe DN 1. De la București până la Brașov se fac și 5 ore

Google Maps și Waze, două dintre cele mai folosite platforme pentru navigare ghidată, în special în trafic aglomerat, anunță blocaje severe de trafic pe DN1, în zonă Valea Prahovei. După cum pse poate observa pe hărțile aplicațiilor, un prim blocaj  este în zona Comarnic, acolo unde se congestionează în mod obișnuit DN1, dar și între stațiunile montane.

Google Maps arată că de la Sinaia, și până la Predeal, DN1 este blocat aproape în totalitate, iar parcurgerea distanței se face la o viteză extrem de redusă. Foarte multă lume a plecat încă de dimineață spre Valea Prahovei din București, iar Google Maps a început să anunțe încă de atunci că DN1 este blocat în respectivele zone.

Waze a început să facă același lucru, anunțându-i pe șoferi că din București și până la Brașov, sau stațiunile montane de pe Valea Prahovei, pot face în cel mai fericit caz 3 ore și cel mai probabil vor ajuinge în 5 ore, un timp dublu față de cel obișnuit de deplasare pe această distanță. Pe măsură ce ne apropiem de seară, Waze indică faptul că lucrurile vor stă și mai rău, tot mai multe persoane venind dinspre capitală pentru a-și petrece weekendul la munte.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*