Imobiliare, Stiri Brasov

Teren de tenis de câmp cu acces gratuit în cartierul Avantgarden3

Maurer Imobiliare este dezvoltatorul, care mai presus decât construcțiile și imobilele pe care le ridică, pune accent pe calitatea vieții și pe comunițățile de oameni create în interiorul ansamblurilor rezidențiiale ce poartă semnătura acestui dezvoltator.

Întrucât o viață activă, dinamică, din care sportul să facă parte ca element esențial, este asociată cu o viață sănătoasă, dezvoltatorul are în vedere dotarea ansamblurilor rezidențiale construite cu zone dotate corespunzător pentru practicarea sporturilor.

În cartierul Avantgarden3, zona dedicată activităților sportive cuprinde teren de fotbal cu gazon natural, teren de volei, zonă cu elemente de street workout, bare și discuri (inaugurat în luna iunie și fiind al 4-lea parc de acest tip din orașul Brașov).

Începând tot cu vara acestui an, Avantgarden3 beneficiază de un teren de tenis de câmp profesional de care se pot bucura toți cei pasionați de acest sport dar și cei care vor să se inițieze în tainele acestei activități.

Dimensiunile terenului sunt cele oficiale (23m în lungime şi 8m în lăţime). Pe lângă dimensiunea oficială a terenului de tenis, există un spaţiu suplimentar atât în spatele liniilor de fund pe ambele părţi cât și pe lateralele terenului. Terenul este din asfalt iar pentru reducerea durității lui și pentru sporirea confortului, suprafața terenului a fost acoperită cu un strat de covor din cauciuc. Terenul este dotat cu fileu și marcaje corespunzătoare.

Culoarea aleasă pentru mochetarea terenului, precum și prezența marcajelor, facilitează observarea mingilor de tenis atât de către jucători și de către spectatori.

Accesul pe terenul de tenis este gratuit, acesta fiind accesat atât de către locatarii cartierului (cu prioritate în rezervări) cât și de către oamenii atrași de acest sport din alte zone ale Brașovului. Rezervările pentru terenul de tenis se fac pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în timpul săptămânii, la numărul de telefon afișat pe poarta de intrare a terenului.

„Pentru că ne dorim ca sportul să devină o prioritate pentru copiii din comunitățile noastre, avem în vedere angrenarea lor în activități sportive care să contribuie atât la o dezvoltare fizică armonioasă cât și pentru confortul lor psihic. Antrenamentele gratuite de fotbal oferite copiilor au reprezentat debutul nostru în implicarea activă în viața sportivă a copiilor iar, începând cu acest an, ne propunem să oferim copiilor în cadrul cartierul Avantgarden 3 și posibilitatea să fie inițiați în tainele tenisului de câmp de către profesioniști în acest domeniu”, declară Cristina Nicodim, coordonator al activităților ce se desășoară în cadrul comunității Avatgarden3 și specialist marketing în cadrul companiei Maurer Imobiliare.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*