Social, Stiri Brasov

Administratorii Târgului de Vechituri din Bartolomeu și-au strâns mizeria după ce au fost vizitați de polițiștii locali

Polițiștii locali de la Biroul Activități Comerciale și Protecția Mediului s-au întors astăzi în târgul de vechituri de pe Șoseaua Cristianului. Ei s-au asigurat că administratorul amplasamentului a înțeles să se conformeze măsurilor stabilite în urma controlului inopinat de vineri (5 iulie a.c.).

Oamenii legii au constatat că muntele de gunoaie a fost ridicat, dar și că toate reziduurile din incinta târgului au fost curațate. De asemenea, a fost salubrizată și zona exterioară a tâgului de vechituri.

Polițiștii locali au reiterat recomandarea făcută vineri, când administratorul a fost înștiințat că zona va fi monitorizată săptămânal și că, pentru orice depunere de deșeuri apărută după salubrizare, va fi aspru sancționat, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului, care prevede sancțiuni de minimum 25.000 de lei.

Administratorul pieței de lângă Brintex riscă o amendă de cel puțin 25.000 de lei pentru mizeria din zonă

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*