Imobiliare, Stiri Brasov

Belgienii de la New Properties reiau lucrările la ansamblul Green Park Villas. 11 vile, de câte 218 mp, vor fi construite pe strada Cedrilor

Grupul belgian Fivanco, prin compania New Properties SRL, reia dezvoltarea proiectului rezidențial Green Park Villas, amplasat la ieșirea din Brașov spre Predeal, în apropiere de cartierul săcelean Bunloc. Astfel, recent, Primăria Brașov a eliberat autorizațiile de construcție pentru 11 vile de tip 2 pe strada Cedrilor. Autorizațiile inițiale au fost emise în 2015, când compania a amenajat o parte din case, însă apoi proiectul a fost stagnat. Vilele la care vor începe lucrările sunt proiectate cu câte un etaj și mansardă și au o suprafață desfășurată de 218,9 mp, având câte trei dormitoare la etaj, dar și o mansardă spațioasă, în conformitate cu informațiile existente pe site-ul dezvoltatorului imobiliar. Cartierul ar urma să cuprindă 70 de vile, fiind un proiect asemănător cu Green Valley, un alt proiect realizat de belgieni la Brașov cu ani în urmă.

O companie pe profit

Belgienii au anunțat la demararea proiectului rezidențial Green Valley că investiția totală se va ridica la suma de 12 milioane de euro. Parcelele fiecărei case sunt cuprinse între 750 și 1.150 de metri pătrați, iar suprafețele caselor din Green Park Villas sunt cuprinse între 148 și 218 metri pătrațI utili. Compania New Properties a avut anul trecut afaceri de 5,39 milioane de lei afaceri și un profit de 1,55 milioane de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Este interesant. Dar e important sa nu se construiasca doar niste vile una langa cealalta, fara spatiu de terasa si spatiu verde. Atunci cand apare gandul de a locui la casa apare si nevoia de spatiu, de libertate, de confort. Trebuie luat in considerare si acest aspect.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*