Stiri Brasov, Timp liber

Rio Carnival Party, weekendul acesta la Superland. Intrarea este gratuită!

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, te așteaptă pe 6 Iulie la „Rio Carnival Party”. Hai să dansăm și să ne distrăm pe ritmul de samba al prietenilor noștri de la Barbarossa Samba Group la cea mai tare petrecere în stil brazilian.

Am pregătit ținutele, trompetiștii, toboșarii, dansatoarele de samba și capoeiriștii. Vestitul carnaval din orașul brazilian Rio de Janeiro se mută pentru o zi la Superland, în Regatul Distracției.

Ca atmosfera să fie cât mai autentincă o să ne pictăm pe față în stil brazilian chiar înainte de petrecere, începând cu ora 10:00.

Nu uita acasă masca de carnaval și cele mai colorate haine!

PARTICIPAREA LA SPECTACOL ȘI INTRAREA ÎN SUPERLAND SUNT GRATUITE!

Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziția copiilor și adulților peste 60 de atracții.

Urmărește pagina de Facebook și Instagram a Superland și rămâi la curent cu toate detaliile despre eveniment: Facebook: www.facebook.com/superland.romania/, www.instagram.com/superland.romania/.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*