IT, Stiri Brasov

Ce dorește Facebook să modifice la serviciul online WhatsApp

Facebook deține serviciile online WhatsApp și Instagram, de mai mult timp însă apărând speculații conform cărora, într-o formă sau alta, vor fi unite. A început deja testarea unei versiuni beta de WhatsApp prin care îți vei putea partaja statusul într-un Facebook Story, astfel WhatApp status va deveni versiunea de InstaStory pentru această aplicație.

Cei de la Facebook au susținut că noua opțiune nu va implica interconectarea contului de WhatsApp cu cel de Facebook, în schimb partajarea statusului se va petrece prin funcția de partajare implicită a sistemului de operare, atât pe iOS, cât și pe Android. Astfel, partajarea statusului pe Facebook va putea fi făcută și pe Instagram, Gmail, Google Photos, Email și nu numai.

Persoanele care sunt înscrise în programul Beta de WhatsApp ar trebui să aibă deja disponibilă această funcție, statusul dispărând din aplicație după 24 de ore. La nivel global, funcția are 500 de milioane de utilizatori zilnici, anul viitor fiind disponibilă prima secțiune din aplicația gratuită în care vei vedea reclame.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*