IT, Stiri Brasov

Profesioniștii brașoveni pot comanda acum produse de înfrumusețare din noul magazin online, inaugurat luni de Amazon

Luni, Amazon a inaugurat un magazin online de produse de înfrumușețare destinate stiliștilor, frizerilor și esteticienilor profesioniști. Acest lucru a influențat într-un mod negativ însă acțiunile altor comercianți, printre care se numără Ulta Beauty și Sally Beauty Holdings.

De acum înainte, stiliștii vor putea găsi tot ce au nevoie în desfășurarea afacerii lor la prețuri scăzute, cu livrare rapidă, în cazul comenzilor eligibile pentru serviciul Business Prime. În noul magazin online vor putea fi găsite mărci de la Wella Color Charm și RUSK la OPI Professional și alte produse care se folosesc în general în saloane și spa-uri. Pentru a cumpăra produse însă, doritorii vor avea nevoie de autorizații emise de stat în domeniul cosmeticii, frizeriei sau de esthetician.

„Stiliștii pot găsi mai multe dintre prousele de care au nevoie la prețuri extraordinare, cu opțiuni de livrare convenabile, oferindu-le mai mult timp pentru a se concentra pe ceea ce este mai important, clienșii lor”, a declarat Steve Kann, director pentru experiența oferită clienților la Amazon, conform profit.ro.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*