IT, Stiri Brasov

Credite pentru vacanțe, oferite de TUI TravelCenter şi TBI Bank, în urma unui simplu apel video

Prin intermediul soluțiilor de plată integrate în platforma eCommerce a TBI Credit, TBI Back a lansat în parteneriat cu TUI TravelCenter un produs online pentru finanțarea pachetelor de vacanță. Finanțarea se realizează exclusiv online, creditul putând fi rambursat în 6-12 rate egale, cu o dobândă de 18% pe an.

„Noul produs de finanțare 100% digital este parte a strategiei TBI de dezvoltare a serviciilor oferite pe segmentul de finanțare turistică, după lansarea de anul trecut a primului produs din portofoliul băncii pe această zonă”, spune comunicatul băncii.

Metoda de plată permite identificarea clienților printr-un scurt apel video și semnarea electronica a documentelor, întreg procesul durând în jur de 10 minute. Aceasta are la bază un flux de finanțare online.

„Planificarea vacanțelor trebuie să fie simplă și rapidă, fără a deveni o povară. Același lucru e valabil și când vine vorba despre plata vacanței. Noua soluție de finanțare permite acest lucru: este o metodă prietenoasă de plată, care le permite clienților să se bucure de cumpărături fără să simtă presiune pe buget”, declară Kostas Tovil, Senior Vice President E-Commerce TBI Bank.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. 18% dobanda pe an? Cautati banci care ofera carduri de credit cu rate FARA DOBANDA! Nu va mai lasati fraieriti de “ofertele” publicitare mascate in stiri!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*