Locuri de munca, Stiri Brasov

Lidl caută vânzători pentru magazinele din Brașov, dar și din județ

Retailer-ul Lidl a lansat o campanie de recrutare în vederea selectării de personal pentru magazinele pe care le operează în municipiul Brașov, dar și în județ. Pe lista posturilor disponibile se numără cele de vânzător în 5 magazine din Brașov, dar și la cele din Zărnești, Codlea și Făgăraș, precum și un post de asistent manager la magazinul din Zărnești.

„Pentru angajații noștri calitatea nu este doar un cuvânt, ci un mod de viață. Echipele noastre din magazin tratează cu atenție atât lucrurile mici, cât și pe cele de importanță maximă deoarece ne dorim să avem succes în orice facem. Dacă îți place dinamismul și să faci parte dintr-o echipă diversă, atunci Lidl este ceea ce cauți. Ca şi vânzător la Lidl vei fi responsabil(ă) de o paletă largă de activităţi care includ operaţiunile de verificare marfă în magazin, aşezare marfă la raft, curăţenia în magazin, asigurarea condiţiilor de igienă şi siguranţă în magazin, lucrul la casa de marcat”, se precizează în anunțul de recurtare al Ldil.

Mai multe detalii despre posturile disponibile, dar și cerințele pe care le care retailer-ul de la potențialii candidați pot fi găsite pe site-ul acestuia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*