Economic, Stiri Brasov

16 restaurante și bistro-uri din Brașov, prezente în a doua ediție a Ghidului Gault&Millau, cu patru mai multe decât anul trecut

Brașovul este prezent pentru a doua oară în Ghidul Gault&Millau, de data aceasta cu mai multe restaurante și localuri POP pe care să le explorați. Dacă în 2018 au fost 12 în total, acum sunt 16, dintre care 13 restaurante și trei POP: Restaurant Athanasios, Bella Muzica, Restaurant Belvedere, Bistro de l’Arte, Casa Hirscher, Dei Frati, La Ceaun – str. M. Weiss, Pilvax, Poarta Schei nr. 4, Prato Restaurant, Sub Tâmpa, Trattoria POCOL, Trattorian Artisan Food și Bistro Albert, Simone și Tipografia.

Ghidul Gault&Millau a fost publicat mai întâi în Franța acum 50 de ani de doi jurnaliști pasionați – Henri Gault și Christian Millau – și s-a făcut cunoscut prin susținerea reprezentanților noii bucătării franceze precum Paul Bocuse sau frații TroisGros. În timp, ghidul a cunoscut un success internațional, Gault&Millau fiind acum prezent în peste 30 de țări și 6 continente.

În România, Gault&Millau își propune explorarea bucatariei locale prin evaluarea calității, creativității și autenticității descoperite în restaurantele locale.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*