Social, Stiri Brasov

Partid mic, scandaluri mari: Formațiunea lui Tăriceanu caută să dea vina pe oamenii din teritoriu pentru lipsa de carismă a liderului de la București

Patru consilieri locali ALDE au fost excluşi din partid din cauza rezultatelor foarte slabe şi neimplicarea în timpul campaniei electorale la alegerile pentru Parlamentul European, arată newsbv.ro. Este vorba despre consilieri locali din Bod – Gheorghe Dobre, Prejmer – Ciprian Moaşa, Şercaia – Dan Prună şi Comăna – Constantin Chisăliţă. Biroul Permanent Judeţean va stabili preşedinţi interimari în aceste localităţi, iar până în septembrie aceştia trebuie să pună la punct organizaţiile.

Mai mult, potrivit unor surse din interiorul partidului, liderul Daniel Zamfir ar face presiuni pentru demiterea Laurei Bratosin, cea care conduce organizația municipală. Motivul ar fi că la alegerile europarlamentare în municipiul Brașov s-au obținut doar 3,74% din voturi, adică exact cât a obținut întreaga organizație județeană.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Întreaga răspundere ii aparține fripturistului de Tăriceanu, care numai prostii face.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*