Economic, Stiri Brasov

Germanii de la Reinert au vândut mezeluri produse la Feldioara de 20 de milioane de euro anul trecut

Germanii de la Reinert, care dețin o fabrică de mezeluri la Feldioara, au produs anul trecut salam, cârnați și șuncă de 95,03 milioane de lei (20 de milioane de euro), în creștere cu 7,7% față de anul anterior. Profitul companiei a crescut de la câteva mii de lei la 5,84 milioane de lei (1,22 milioane de euro), acesta fiind de departe cel mai profitabil an al fabricii, peste 2015, atunci când câștigul net a fost de 2,61 milioane de lei. Numprul mediu de angajați al fabricii a scăzut anul trecut de la 196 la 192 de persoane.

H & E Reinert are în portofoliu produse din categorii precum salam, şuncă, pate, cremvurşti sau bacon. Pe lângă brandul Reinert, compania mai are în portofoliu şi produse sub marca Martinel. Compania germană, ale cărei baze au fost puse în 1931 de către fraţii Hermann şi Ewald Reinert, a demarat activitatea de producţie în fabrica din judeţul Braşov în anul 2007. Investiţia de tip greenfield s-a ridicat la 17 milioane de euro (investiţia iniţială), conform datelor furnizate anterior de companie. Fabrica Reinert este situată în apropierea unităţilor de producţie ale Olympus (lactate) şi Miele (electrocasnice).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*